14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+Sodex Fuarı

17-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+Sodex Fuarı’nda standımızı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.


Etkinlik kapsamında Genel Müdürümüz Sn. Işık Yücesoy “Commissining Süreci: Uluslararası Uygulamalardaki Farklı Yaklaşımlar” konulu çalışmasını sunmuş ve katılımcıları commissining kavramının ne anlama geldiği ve anlaşılması, commissioning sürecinde tarafların sorumlulukları, dünyadaki mevcut farklı yaklaşımların incelenmesi ve karşılaştırılması, commissioning sürecinin bir kalite güvence sistemi olduğu konuları hakkında bilgilendirmiştir. 

Uluslararası çalışma gruplarının, kuruluşların yaptıkları çalışmalardan ve literatürden faydalanılarak yapılan bu çalışma dünyadaki commissioning çalışmalarını ve yaklaşımlarını tarafsız ve şeffaf bir şekilde ortaya koyarak commissining kavramı ve süreci üzerine var olan kavram karışıklıklarını, yanlışlıklarını ve yapılan yanlış bilgilendirmeleri aydınlatarak katılımcıların dikkatine sunmuştur.





×

Bizimle İletişime Geçin

Adınız, Soyadınız *

Telefon Numaranız

E-Posta Adresiniz *

Mesajınız




* Doldurulması zorunlu alanlar
WhatsApp