Bilgi ve Yeteneklerimizi Sertifikalandırmaya Devam Ediyoruz

Test & Commissioning işlerinden sorumlu çalışma arkadaşımız Fatih Kalayoğlu Commissioning Specialist Assosiation tarafından düzenlenen CSA Grade 4 teknik ve teorik sınavlarını başarı ile vererek CSA Grade 4 derecesini/sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Böylece CSA Grade 3 olan sertifikasını CSA Grade 4 seviyesine yükseltmiştir.

CSA sertifikalandırma sistemi Grade 1’ den başlayarak Grade 6 da biten ve kişinin Test & Commissioning disiplinindeki yetkiliğini belgeleyen bir seviyelendirme sistemidir. Grade 4 sertifikasına sahip bir mühendis Test & Commissioning işlerinin tamamını yapabilen, proje yönetiminin yapısına tamamen hakim, müşteri temsilcisi ile iletişim kuran ve sahada kendi firmasının kıdemli temsilcisi olan, görev tanımlarına göre birlikte çalıştığı mühendislerin ve  teknisyenlerin iş planlamasını yapan ve görevlerini veren, yapım yöntemleri ve saha risk analizlerini yapabilen, kontrolü altındaki tüm sistemin test & commissioning işlerine uygunluğunu inceleyebilen ve karşılaşılabilecek sorunlara çözüm üreten kişidir.

Grade 4 derecesini elde eden Fatih Kalayoğlu sertifikasyon programının gerekliliği olarak 3 yıl bekleyecek ve 3 yılın tecrübelerini aktaran bir çalışma sunarak Grade 5 derecesi almaya hak kazanacaktır.

Daha önce de ISKAV TAD sertifikasını almaya hak kazanan çalışma arkadaşımızı, emek ve çalışmaları sonucu elde ettiği başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Yetenekleri, bilgi birikimi, tecrübesi ve problem çözme teknikleri test edilmiş ve sertifikalandırılmış bireylerin ve firmaların sektöre ve topluma daha fazla fayda sağlayacaklarını da bir kere daha hatırlatmak isteriz. 

×

Bizimle İletişime Geçin

Adınız, Soyadınız *

Telefon Numaranız

E-Posta Adresiniz *

Mesajınız




* Doldurulması zorunlu alanlar
WhatsApp